Be My Guest | OM OS
361
page-template-default,page,page-id-361,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
OM OS

 

Be My Guest har eksisteret siden 2006, og er drevet og ejet af Vladimir Valiant.

 

Vladimir har fortid i restaurantbranchen som både kok og tjener. Derudover har han været tobaksmester hos hedengangne W.Ø. Larsen og betragter sig selv som vinkyndig og ølentusiastisk.

 

Be My Guest råder over et stort industrikøkken i Valby, som ligger tæt på alle indfalds- og ringveje og kun 4 km. fra Københavns centrum. Dette er medvirkende til at vi kan levere stort set på hele Sjælland, og vi har haft opgaver i både Jylland og på Fyn. Siden 2006 har vi opbygget et stort netværk af kokke, tjenere og samarbejdspartnere/leverandører, som giver os fleksibilitet og kapacitet til at afvikle store arrangementer med op til 2000 mennesker.

 

Store og små arrangementer, fra små intime middage til flere tusinde spisende på én gang, vi har prøvet det meste hos Be My Guest igennem årene. Og vi forsøger hele tiden at forny os, at opretholde og forhøje standarden og ikke mindst at værne om det gode ry og holde gejsten og begejstringen helt oppe. For det er dér, hvor vi møder de glade og tilfredse gæster.

home-slide-2