Be My Guest | ØVRIG CATERING
359
page-template-default,page,page-id-359,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
ØVRIG CATERING
FROKOSTORDNINGER

 

Be My Guest varierer frokosten og gør middagspausen til en begivenhed. Med vores nyrenoverede køkkenfaciliteter, har vi skabt de bedste rammer for at levere en indbydende og næringsrig frokost til jeres virksomhed. Til mellemmåltider leverer vi frisk frugt, snacks til fredagsbaren eller lidt lækkert til den søde tand.

PRIVATE SELSKABER

 

Be My Guest står for planlægningen, tilberedning af maden og oprydningen, så det eneste vores kunder skal, er, at være udhvilede og nyde den store dag. Vi er et alsidigt cateringfirma, som påtager sig alle typer af arrangementer, om det er picnic i skoven, bryllup ved poolen eller grillparty i februar. Alt efter anledningen kan vi levere varme retter eller hjemmelavede fingermadder, der kan nydes uden, at der dækkes et stort festbord.

DRIKKEVARER

 

Hos Be My Guest hjælper vi med at forkæle jeres gæster, og vi skænker jer oplevelser med unikke drikkevarer, der ikke giver lommesmerter. I samarbejde med Swm og udvalgte fagfolk finder vi den vin eller øl, der matcher madens nuancer og gør måltidet til en helstøbt nydelse. Vi har mange års erfaring med at finde og indkøbe den rette mængde af drikkevarer til både store og små selskaber.