Be My Guest | REFERENCER
345
page-template-default,page,page-id-345,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
REFERENCER

 

Det ligger os på sinde at tilbyde en service, der danner grundlag for langvarige relationer med vores kunder. Herunder kan I se, hvad vores kunder siger om os og den cateringservice, vi har leveret.

“FAF: Film- og TV-arbejder Foreningen har brugt Be My Guest igennem en del år nu. Lige fra små receptioner til vores store generalforsamlinger, har de levet fuldt op til vores forventninger, alle gange, med lige stor succes. Så kan vi koncentrere os om det vil skal, da vi v’ed, at det altid er i orden når det kommer fra Be My Guest.”

 

FAF: Film- og TV-arbejder Foreningen

“Jeg havde hørt fra nogle venner, at de havde brugt Be My Guest til en stor firmafest. Så da jeg havde fødselsdag, plus housewarming, prøvede jeg lykken. Så jeg kunne være vært, og ikke stå og stresse ude i køkkenet. Efter en god snak med Be My Guest, kom vi frem til en løsning med mange lækre smag og små deserter, så der var til alle smagsløg. De kom med det hele og hentede det dagen efter. Nemt og til en god pris. Og er der noget så dejligt, som når ens gæster taler godt om festen, flere måneder efter.”

 

Povl Thomsen – København

Be My Guest afstemmer altid sammensætning af småretterne til hvilke øl, vores gæster de nyder. Vi har fra starten haft fuld tiltro til deres kreativitet samt evne til at variere og tilpasse menuen til det specifikke arrangement. De leverer altid en pålidelig service til en god pris, og det er derfor vi fortsat nyder at have Be My Guest som en fast leverandør.

 

TAPHOUSE

“Vi har sammen med de mest eksklusive internationale urfabrikker afholdt en række forskellige VIP arrangementer, hvor Be My Guest har sørget for, at den gastronomiske del fuldt har levet op til den samme håndværksmæssige kvalitetsom vi repræsenterer. Det har været en udsøgt fornøjelse hver gang.”

 

Ole Mathiesen, København

“Be My Guest har været vores leverandør i over 1 års tid nu, og vi har i hele perioden været super tilfredse. Vi har benyttet Be My Guest til levering af alt fra enkle frokostretter til højgastronomiske VIP middagsarrangementer. Vi oplever et højt serviceniveau, og det er altid med et smil.”

 

Kjær Sommerfeldt – København

“Vi har igennem flere år fået leveret lækre tapas-anretninger til vores generalforsamlinger i Min Vinmark ApS. Be My Guest leverer altid varieret og lækker kvalitets mad og er god til at komme med ideer til menuerne. Flere af vores anpartshavere har også brugt Be My Guest til private arrangementer. Og alle har altid udtrykt stor tilfredshed med både mad og service.”

 

Min Vinmark

AFVIKLEDE ARRANGEMENTER

 

Be My Guest har afviklet over 800 diverse arrangementer, fordelt på mere end 200 kunde

Bremen Teater, diverse arrangementer – 2013- 2016

 

Banedanmark, Indvielsesfest, 150 kuverter – 2015

 

Nespresso, Lancering af product I Danmark, Reception 200 kuverter – 2014

 

Issuu, Julefrokoster og Sommerfester, 50 kuverter – 2011 – 2015

 

Vinhandlen Ludv. Bjørns Vinkælder, vinarrangementer InHouse – 2009 – 2016

 

Taphouse, Ølbar – diverse smagninger og arrangementer – 2014 – 2016

 

DHL: Forpelejning for deltagere i stafetløbet, bl. a. TDC, 500 kuverter – 2012 – 2015

 

DTU Business, Receptioner – 2009 – 2016

 

Diverse Kirker i København, Påskefrokoster mm. – 2008 – 2016

 

Ole Mathiesen A/S, Kundearrangementer – 2009 – 2016

 

Mærsk, Julefrokost, 800 kuverter – underenterprise for Event Creation – 2012

 

Mærsk, Nytårsfest, 160 kuverter, underentreprise for Event Republic – 2011

 

Statens Serum Institut, Familiedag med grill, 1.700 kuverter, underentreprise for Event Republic – 2010