• vladimir@bemyguest.dk
  • +45 22 33 39 44
  • vladimir@bemyguest.dk

Hvor mange gæster er jeres virksomhed gearet til at tage hånd om? Ved særlige lejligheder hvor der skal leveres receptions-mad til mange gæster, er der måske brug for en eller flere ekstra hænder i køkkenet?

 

Når virksomheden ikke har ressourcerne til at levere mad til en reception med mange gæster eller har brug for ekstra kræfter til afholdelse af eksklusive arrangementer, kan Be My Guest træde til med både kyndig assistance i køkkenet og effektiv projektledelse.

 

Til hvert arrangement bygger vi en ny menu op fra bunden, hvormed vi sikrer os, at alle elementer i retterne passer perfekt til lejligheden. Vi har i mere end 10 år tilbudt catering ud fra vores base i København, men med vores fokus på nytænkning af menuer og udvikling af nye opskrifter sørger vi for hele tiden at holde os skarpe.

Vi arrangerer receptioner og større begivenheder, hvor vi leverer diskret og professionel betjening på ude- eller hjemmebane. Fleksibilitet og punktlighed sikrer, at jeres arrangement vedbliver at være jeres, selvom I udliciterer planlægningen, indkøbet, kokkereringen, oprydningen, opvasken og alle de dertilhørende krævende forberedelser. Vi gør den sofistikerede sammensætning af elegante retter til nem receptions-mad for jeres virksomhed.

 

Be My Guest leverer alt fra stort til småt for at gøre jeres virksomhed til den fuldkomne vært, som alle gæsterne husker.